MKB

RD financieel advies is door de Autoriteit Financiële Markten erkend als kwaliteitsorganisatie met het DSI-keurmerk. Een keurmerk welke de deskundigheid, integriteit en ervaring van een organisatie onderschrijft. Dit alles vanuit het idee om het vertrouwen van consumenten te vergroten. En dat begint met transparante producten en een eerlijk verhaal. Dat is het fundament van RD financieel advies. Zoals gesteld richten wij ons op de zakelijke markt: het Midden- en Kleinbedrijf en de ZZP’ers.

Onze specialisatie
RD Financieel advies is gespecialiseerd in de volgende verzekeringsgebieden: arbeidsongeschiktheidsvezekeringen, speciale beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen (financiële schade) en de traditionele aansprakelijkheid voor beroepen en bedrijven (materiële- en letselschade).

Goed om te melden is nog het volgende. Mocht u per direct willen overstappen naar RD financieel advies, dan kan dat. De provisie, welke u nu nog betaalt aan uw tussenpersoon, wordt dan per contract-vervaldatum uit uw pakket gehaald. Wij dragen zorg voor deze administratieve afhandeling.