Over ons

Verzekeringen, hypotheken, sparen en vermogensbeheer: bij Dubbeld Assurantiën kunt u terecht voor al uw financiële zaken. Wij zetten graag onze vakkennis en ervaring in om uw financiële belangen te behartigen. Op deze site vindt u alle informatie over ons kantoor, onze producten én onze dienstverlening. Kijk gerust even rond!

 

Persoonlijk

Dubbeld Assurantiën is een klein maar gerenommeerd kantoor in Santpoort-Noord. Onze grote kracht schuilt in de persoonlijke begeleiding die wij u bieden in de wirwar van financiële kwesties waar u als gezin of MKB-onderneming mee te maken krijgt. De persoonlijke aandacht voor onze klanten resulteert in een uitgebreide klantenkring die varieert van de plaatselijke melkman tot een ondernemer met duizenden klanten zijn klantenbestand.

 

Maatwerk

Bovendien bezitten wij up-to-date kennis en een jarenlange ervaring in verzekeringen én hypotheken. Wij zetten graag onze vakkennis en ervaring in om al uw belangen te behartigen. Daarbij selecteren wij de producten die het beste passen bij uw persoonlijke wensen en mogelijkheden. Wij zijn immers onafhankelijk en doen zaken met een groot aantal verzekeraars. Kiest u voor Dubbeld Assurantiën, dan kiest u voor maatwerk!

Klik op één van de buttons om verder te gaan. Wij zien u graag terug op ons kantoor!